A ja ma 5h rozmów do wszystkich i darmochę do Play i na stacjonarne, a wszystko za 60zł.
przechodzę do Play
Zwiń
X
-
Udesky, no mi teraz proponowali 450min do wszystkich i play i stacjonarne free i koszt 70zł chyba. Niech ktoś mi pokaże gdzie dostane takie warunki po dwóch latach i takie telefony w TAKICH cenachOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
niestety ale mam złe wieści dla tych co tak w playu maja super oferty sprawdźcie co przygotowała era po zmianie na T-Mobile to powiem tak paly dla firm do wszystkich bez limitu za 320 zł miesięcznie blednie bo w niektórych nowych taryfach ery/t-mobile ma sie nie limitowane rozmowy do wszystkich w sieci t-mobile i uwaga
NA CAŁYM ŚWIECIE jak ktos znajomy ma w stanach t-mobile dzwonicie z polski do niego za free tak więc t-mobile wchodzi wejściem smoka na rynek zobaczymy co dalej pokażą co nie dyskwalifikuje oferty play ale robi sie ciekawiej na rynku
Komentarz
-
-
djczas, tylko powiedz ilu z Nas ma znajomych za granicą z którymi często rozmawia
Ja również nie twierdzę, że Play jest najlepszy. Co do T-mobile to dobrze ze coś nowego sie dzieje. Zawsze na takich zabiegach moga zyskać właśnie Klienci.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Ja tam mam prepaida i poki co PLAY pokazuje srodkowy palec konkurencji jesli chodzi o przedluzenie waznosci konta. Za 5zl mam wazne konto na rok. A orange pobieral haracz co 3 miesiace min. 50zl.VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
djczas, dobrze ze się dzieje bo pozostali beda musieli obnizki zrobic lub jakies nowe promocje.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
8 lat w Plusie, obecnie przeniosłem numer do mBank mobile (pre paid). Miałem już dość corocznego przedłużania umowy (czasami 10m-cy) z założeniem, że muszę układać strategię negocjacyjną pod koniec umowy. Może dadzą więcej minut, może nie. Dosyć. Mam teraz 19gr za min., czyli w przybliżeniu za 100zł - 526 min. Dostęp online do bilingu, doładowywanie SMSem (żadnych zdrapek, wydruków itp.), oczywiście o ile ma się konto w tym banku50 MB GPRS/miesiąc (wystarczy na sprawdzenie poczty). No i co bardzo ważne sieć pracuje na BTS-ach Plusa.
Do PLAY jest niestety drożej
Komentarz
-
Komentarz